Yhdistys

Suomen Vyöhyketerapeutit ry:n tarkoituksena on kehittää vyöhyketerapian tuntemusta ja siihen liittyvää toimintaa Suomessa. Yhdistys toimii Charles Ersdalin vyöhyketerapiaa harjoittavien yhdyssiteenä, järjestää luento- ja seminaaritilaisuuksia jäsenille ja yleisölle sekä julkaisee jäsenille Signaali-julkaisua alan ajankohtaisista aiheista.

Yhdistyksen jäsenille luentotilaisuuksien osallistumismaksut, varsinkin Suomen Vyöhyketerapeutit ry:n syyspäivät -vuosikoulutuksen osallistumismaksu, ovat alhaisempia kuin muille osallistujille. Yhdistys on järjestänyt säännöllisesti myös maksuttomia vyöhyketerapian jatkokoulutuksia jäsenille.

Diplomivyöhyketerapeutit, jotka ovat yhdistyksen jäseniä, voivat ostaa markkinointimateriaalia, kuten esitteitä sekä saada yhteystietonsa näiden internetsivujen Diplomivyöhyketerapeutteja-sivulle. 

Eläkeläisille ja virolaisille vyöhyketerapeuteille on alennettu jäsenmaksu. Opiskelijat saavat alennusta yhdistyksen vuosikoulutuksesta, joka on alan huipputason jatkokoulutus. 

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea jäsenhakulomakkeella, jotka käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksissa. 

Suomen Vyöhyketerapeutit ry on Luonnonlääketieteen keskusliitto LKL RY:n jäsenyhdistys.

Yhdistyksen hallituksen yhteystiedot

  • Suomen Vyöhyketerapeutit ry:n säännöt